universiteti fakulteti dega piket kuotat NR_KUOTAVE_mbetura NrRendor mesatare_3vite mesatare_mmature mesatare_vkm
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Historisė dhe Filologjisė Gjuhė-Letėrsi 795 180 48 993 8.15 7.15 7.65
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Historisė dhe Filologjisė Histori 658,4 180 58 948 6.27 7.84 7.06
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Historisė dhe Filologjisė Gjeografi 716,2 180 46 860 7.03 7.69 7.36
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Historisė dhe Filologjisė Gazetari 832,6 120 81 1352 8.40 8.03 8.22
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Historisė dhe Filologjisė Arkeologji 683,6 100 44 704 6.79 7.02 6.91
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Biologji  826,97 100 47 880 8.73 7.86 8.29
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Bioteknologji 813,3 100 69 1081 8.67 7.61 8.14
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Kimi 705,33 100 46 269 7.86 8.03 7.95
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Kimi Industriale dhe Mjedisore 569,67 100 32 451 6.51 5.62 6.06
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Kimi dhe Teknologji Ushqimore 637,83 100 49 724 7.10 6.59 6.85
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Matematikė 772,5 100 49 919 8.72 7.45 8.08
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Fizikė 659,17 100 79 283 7.86 6.84 7.35
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Informatikė 853,75 200 48 1140 8.82 9.00 8.91
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Teknologji Informacioni dhe Komunikimi 843,6 100 77 1222 8.67 8.76 8.72
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Inxhinieri Matematike dhe Informatike 790 100 47 727 8.25 8.59 8.42
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja GjuhėAngleze 8514,71 240 82 1808 8.58 7.96 8.27
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Frėnge 6747,06 120 45 357 6.66 7.54 7.10
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Gjermane 7649,86 120 21 622 7.77 6.55 7.16
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Italiane 6343,92 150 53 654 6.17 7.99 7.08
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Greke 7449,58 90 78 73 7.43 7.60 7.51
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Turke 6691,6 90 58 157 6.55 7.98 7.26
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Ruse 7447,2 80 76 20 7.56 6.45 7.00
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Spanjolle me profil Gjuhe- letersi dhe qyteterim Hispanik 6795,29 90 59 172 6.71 7.59 7.15
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Angleze (Sarandė) 7544,8 50 42 18 7.53 7.65 7.59
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Sociale Psikologji  833,01 110 56 1165 9.24 7.67 8.46
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Sociale Punė Sociale  818,78 100 55 884 8.08 8.58 8.33
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Sociale Filozofi 716,62 90 49 687 6.94 7.89 7.42
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Sociale Sociologji 779,64 100 57 820 7.26 7.99 7.62
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Sociale Shkenca Politike 827,34 100 68 1379 8.76 8.00 8.38
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Sociale Administrim dhe Politika Sociale 813,84 100 59 1047 8.05 8.50 8.28
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Drejtėsisė Drejtėsi  848,27 700 90 2963 8.71 6.92 7.81
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomise Administrim -Biznes 844,87 460 128 2961 8.78 7.51 8.14
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomise Ekonomiks 889,65 110 96 1580 9.09 9.28 9.18
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomise Financė 907,73 460 66 2339 8.97 9.05 9.01
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomise Informatikė Ekonomike 911,13 250 59 1919 9.34 8.25 8.80
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomise Administrim-Biznes (Sarandė) 538,12 75 51 88 6.46 6.49 6.47
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakukteti i Teknologjisė sė Informacionit Shkenca Kompjuterike 559,3 100 30 447 5.79 6.29 6.04
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakukteti i Teknologjisė sė Informacionit Sistemet e Informacionit 557,5 100 55 173 6.95 5.85 6.40
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakukteti i Teknologjisė sė Informacionit Teknologji Informacioni 604,2 100 43 459 7.25 7.00 7.12
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakukteti i Teknologjisė sė Informacionit Matematikė -Informatikė 790,56 100 80 94 7.39 7.14 7.27
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakukteti i Teknologjisė sė Informacionit Informatikė -Anglisht 773,88 65 43 141 6.73 7.68 7.21
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakukteti i Teknologjisė sė Informacionit Multimedia dhe Televizioni Dixhital 592,92 65 34 268 6.25 7.13 6.69
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Administrim Biznesi 705 80 52 781 7.26 6.83 7.05
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Menaxhim - Marketing 640 80 56 735 6.95 5.84 6.40
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Shkenca Ekonomike 608 95 51 270 6.12 6.03 6.08
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Financė -Kontabilitet 603 106 29 531 6.61 5.45 6.03
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Bankė Financė 615 106 44 685 5.95 6.35 6.15
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Menaxhim Hotel Restorant 633 70 47 510 6.71 5.95 6.33
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Menaxhim Turizėm Kulturor 602 70 48 404 6.38 5.65 6.02
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Menaxhim Turizėm Arkeologjik 641 70 53 88 7.02 5.81 6.41
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Komunikim dhe Marketing Digjital 606 50 37 187 6.10 6.02 6.06
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Gjuhė Angleze 675,81 70 19 421 6.30 7.74 7.02
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Mėsuesi pėr Arsimin Fillor 711,23 70 30 608 7.13 7.12 7.12
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Mėsuesi pėr Arsimin Parashkollor 670,01 55 18 339 7.49 7.50 7.50
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Gjuhė Letėrsi -Anglisht 648,75 80 39 259 6.35 7.68 7.02
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Gjuhė Gjermane dhe Angleze 685,86 45 12 157 6.54 7.52 7.03
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Psikologji 632,09 50 26 507 6.40 7.68 7.04
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Filozofi-Sociologji 757,1 55 48 155 7.10 8.11 7.60
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Infermieri e Pergjithshme 780 129 5 426 8.32 7.29 7.80
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Mami 694 51 5 218 7.62 6.25 6.94
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Fizioterapi 728 48 13 384 7.90 6.66 7.28
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Navigacion dhe Menaxhim Detar 17300 38 18 173 6.21 5.81 6.01
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Specialist Elektrik (2- vjeēar) 590 43 23 260 5.38 6.41 5.90
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Hidroteknikė Ujėsjellės Kanalizime (2- vjeēar) 583 43 26 208 5.86 5.81 5.83
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Asistencė Stomatologji(2- vjeēar) 637 44 26 285 6.63 6.10 6.37
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Menaxhim Ndėrtimi (2- vjeēar) 582 43 29 269 5.41 6.22 5.82
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Menaxhim Transporti (2- vjeēar) 585 43 30 293 5.74 5.97 5.85
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Asistencė Ligjore (2- vjeēar) 633,3 34 17 185 6.27 6.89 6.58
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Asistencė Administrative (2- vjeēar) 613,73 34 16 192 6.68 5.52 6.10
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Teknologji Automobilash (2- vjeēar) 597 42 21 249 6.50 5.44 5.97
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Specialist Rrjetesh Kompjuterike (2-vjeēar) 585,65 33 23 229 6.15 5.60 5.88
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Informatikė Praktike (2- vjeēar) 581,15 33 21 211 6.21 5.44 5.83
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Shkencave Politike dhe Juridike Drejtėsi 684,1 200 35 855 6.70 6.59 6.65
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Shkencave Politike dhe Juridike Shkenca Politike 638,66 70 46 614 6.54 6.69 6.61
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Shkencave Politike dhe Juridike Administrim Publik 617,1 70 40 561 6.48 6.12 6.30
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Shkencave Politike dhe Juridike Politikė Ekonomike 530,3 70 34 186 5.38 7.04 6.21
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Shkencave Politike dhe Juridike Marrėdhėnie me Publikun 698,4 70 44 673 7.07 6.09 6.58
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Shkencave Politike dhe Juridike Histori 680,35 70 44 131 6.68 7.69 7.19
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve tė Integruara me Praktikėn Menaxhim Hoteleri Turizėm (Program nė Gjuhėn Angleze) 100 28 25 3 7.70 7.38 7.54
UNIVERSITETI I SPORTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Lėvizjes Shkencat e Lėvizjes 53,5 150 0 151 7.22 7.28 7.25
UNIVERSITETI I SPORTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Veprimtarisė Fizike dhe Rekreacionit Fushat e Veprimtarisė Fizike, tė Shėndetit dhe tė Rekreacionit 34 150 1 170 5.84 6.88 6.36
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqėrore Gjuhė -Letėrsi Shqipe 7,54 35 33 11 7.63 7.66 7.65
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqėrore Gjuhė Letėrsi Angleze 7,31 40 36 15 7.09 7.91 7.50
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqėrore Histori dhe Gjuhė Italiane 6,54 15 14 5 6.75 6.42 6.58
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqėrore Mėsuesi pėr Arsimin Fiillor 6,73 40 38 21 7.82 7.08 7.45
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqėrore Mėsuesi pėr Arsimin Parashkollor 7,64 40 39 7 7.87 6.68 7.27
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqėrore Program Profesional 2-vjeēar "Edukatore pėr zhvillimin dhe edukimin e femijėrisė sė hershme(0-3vjeē)" 5,42 35 21 74 5.49 5.34 5.42
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqėrore Program Profesional 2-vjeēar "Udhėrrėfyes turistik" 5,41 40 37 66 5.40 5.42 5.41
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Biologji -Kimi 6,45 20 16 21 6.45 7.57 7.01
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Matematikė-Informatikė 7,08 20 19 9 7.40 6.80 7.10
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Teknologji Informacioni 4,25 35 28 79 6.23 5.76 6.00
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Infermieri e pergjithshme 5,76 80 32 138 6.80 5.63 6.21
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Infermieri Mami 5,74 30 25 59 6.07 6.64 6.36
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti Ekonomik Kontabilitet - Financė  5,13 60 37 84 6.29 7.15 6.72
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti Ekonomik Administrim –Publik 3,63 60 53 107 6.45 5.75 6.10
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti Ekonomik Ekonomi Turizem 5,75 30 27 81 5.46 7.22 6.34
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti Ekonomik Program profesional 2- vjeēar "Asistent administrativ" 5,15 40 33 93 5.00 5.29 5.15
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti Ekonomik Program profesional 2- vjeēar "Ndihmės ekonomist" 5,29 40 33 93 4.98 5.61 5.29
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti Ekonomik Program profesional 2- vjeēar "Asistent Menaxher nė Shėrbimet Turistike" 5,33 40 31 104 5.15 5.51 5.33
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė sė Ndėrtimit (FIN) Inxhinieri Ndėrtimi 12074,91 150 65 1239 9.26 7.95 8.61
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė sė Ndėrtimit (FIN) Inxhinieri Hidroteknike 10373,44 70 26 480 8.52 6.44 7.48
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė sė Ndėrtimit (FIN) Inxhinieri Mjedisi 11005,23 70 44 649 8.68 7.61 8.14
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė sė Ndėrtimit (FIN) Inxhinieri Gjeodezi 10411,3 65 16 335 7.89 7.38 7.63
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Arkitekturės dhe Urbanistikės (FAU) Arkitekturė (Arkitekt)  12764,15 110 33 749 9.82 8.38 9.10
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Arkitekturės dhe Urbanistikės (FAU) Arkitekturė (Urbanist)  12150,25 55 24 430 8.83 8.69 8.76
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Arkitekturės dhe Urbanistikės (FAU) Arkitekturė Interier dhe Dizajn 12603,22 30 23 379 9.57 8.62 9.09
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Teknologjisė sė Informacionit (FTI) Inxhinieri Informatike 12968,8 120 19 964 9.80 8.70 9.25
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Teknologjisė sė Informacionit (FTI) Inxhinieri Elektronike 12689,69 120 35 1004 9.15 9.01 9.08
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Teknologjisė sė Informacionit (FTI) Inxhinieri Telekomunikacioni 12377,75 120 65 1367 9.08 9.09 9.08
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Mekanike (FIM) Inxhinieri Mekanike 10612,24 145 24 666 8.32 6.64 7.48
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Mekanike (FIM) Inxhinieri Tekstile dhe Modė 9272,02 70 36 515 7.22 6.91 7.07
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Mekanike (FIM) Inxhinieri Materiale 7342,06 55 33 204 7.24 6.28 6.76
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Mekanike (FIM) Inxhinieri Ekonomike 11028,57 85 67 861 8.60 7.23 7.92
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Gjeologjisė dhe i Minierave (FGJM) Inxhinieri Gjeologjike 6637,29 70 44 172 6.45 5.97 6.21
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Gjeologjisė dhe i Minierave (FGJM) Inxhinieri Gjeoinformatike 6234,14 70 15 326 5.25 6.83 6.04
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Gjeologjisė dhe i Minierave (FGJM) Inxhinieri Gjeoburimesh 6502,81 100 35 346 5.88 6.53 6.20
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Gjeologjisė dhe i Minierave (FGJM) Inxhinieri Gjeomjedis 6851,35 60 27 275 6.23 6.30 6.26
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Elektrike (FIE) Inxhinieri Elektrike (Automatizim i Industrisė) 11212,32 70 12 332 8.51 8.27 8.39
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Elektrike (FIE) Inxhinieri Elektrike (Energjitike) 11743,64 70 28 524 9.18 7.49 8.33
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Elektrike (FIE) Inxhinieri Mekatronike 10848,95 70 44 597 7.92 8.22 8.07
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike (FIM dhe IF) Inxhinieri Fizike 8628,17 80 69 178 7.51 7.55 7.53
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike (FIM dhe IF) Inxhinieri Matematike 8983,94 80 46 422 7.32 6.44 6.88
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Administrim dhe Politika Sociale 6,07 60 14 346 6.39 5.97 6.18
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Matematikė- Fizikė 7,08 30 18 57 7.93 7.23 7.58
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Matematikė Informatikė 7,44 30 10 86 7.24 7.82 7.53
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Teknologji Informacioni 6,34 35 17 218 5.95 6.17 6.06
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Infermier i Pėrgjithshėm 6,99 90 6 322 6.91 7.15 7.03
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Biologji-Kimi 6,73 49 28 110 7.65 6.41 7.03
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Mami 6,25 40 5 170 6.50 5.80 6.15
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Filozofi-Sociologji 7,25 45 40 101 7.17 6.96 7.06
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Program profesional 2- vjeēar "Shėrbim Social" 5 35 17 194 5.12 4.88 5.00
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Financė- Kontabilitet 6,16 100 52 276 6.30 6.59 6.44
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Menaxhim 5,65 90 72 326 5.98 6.12 6.05
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Administrim Biznesi ne Marketing 5,84 80 60 366 5.89 6.37 6.13
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Administrim Biznesi ne Turizėm 5,56 80 71 307 5.65 6.71 6.18
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Program profesional 2- vjeēar "Asistent Menaxher" 4,98 35 20 186 5.01 4.94 4.98
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Bachelor nė "Informatikė Biznesi" 6,02 80 68 62 5.92 6.13 6.02
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Bachelor nė "Biznes dhe Tregti" 6,11 35 28 44 6.14 6.09 6.11
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Ekonomiks 6,15 60 52 163 5.86 6.44 6.15
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Gjuhė-Letėrsi 6,69 50 41 144 7.40 6.86 7.13
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Histori - Gjeografi 7,07 50 33 121 6.79 7.54 7.17
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Arsimi fillor Klasa I- VI 7,05 40 23 151 7.43 6.67 7.05
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Arsim parashkollor 7,21 20 17 86 7.43 6.99 7.21
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Gjuhė Angleze 7,02 65 34 181 6.95 7.27 7.11
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Gjuhė dhe Kulturė Frėnge 7,24 30 28 21 7.46 7.02 7.24
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Edukim pėr foshnjėrinė dhe fėmijėrinė e hershme 5,12 30 11 147 5.11 5.13 5.12
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Program profesional 2- vjeēar "Mbėshtetės Zyre pėr Komunikim Bibliotekė dhe Arkiv"  5,23 35 23 103 5.30 5.17 5.23
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Agroushqim 5,97 50 43 75 5.79 6.43 6.11
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Inxhinieri Agronomike 5,93 60 53 73 6.13 5.90 6.01
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Mjekėsi e Bimėve dhe Hortikulturė 6,14 40 35 42 5.82 6.27 6.04
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Agrobiznes 5,59 50 41 90 6.67 6.46 6.56
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Program profesional 2- vjeēar "Menaxhim Veterinar" 5 55 42 117 5.09 4.90 5.00
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Program profesional 2- vjeēar "Menaxhim Biznesi Bujqėsor" 5,15 55 39 122 5.00 5.30 5.15
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Program Profesional 2-vjeēar "Teknika tė prodhimit tė farave dhe fidanėve" 5,05 55 46 58 5.05 5.04 5.05
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Inxhinieri Mekanike 6,04 50 23 184 6.11 5.96 6.04
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Inxhinieri Navale 6,27 40 30 124 6.57 5.97 6.27
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Inxhinieri Elektrike 6,02 50 25 214 6.49 5.54 6.02
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Navigacion 6,19 45 37 84 6.50 5.87 6.19
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Biologji 7,11 58 46 134 9.10 5.11 7.11
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Kimi 8,8 30 28 5 9.89 7.72 8.80
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Matematike 9,1 37 36 11 9.31 8.89 9.10
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Informatike 7,43 35 28 94 7.75 7.11 7.43
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Teknologji Informacioni 6,04 60 46 285 5.91 6.17 6.04
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Shkenca Kompjuterike 6,67 60 47 147 6.36 6.99 6.67
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shendetit Publik Infermieri e pergjithshme 6,86 190 9 602 7.02 6.71 6.86
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shendetit Publik Infermieri Mami 6,39 90 7 316 7.23 5.55 6.39
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Gjuhe Shqipe dhe Letersi 7,07 90 75 141 7.44 6.69 7.07
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Drejtesi 6 220 102 614 5.91 6.08 6.00
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Gjuhe angleze 7,05 90 68 220 6.94 7.15 7.05
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Gjuhe italiane 7,44 40 38 32 7.73 7.15 7.44
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Mesuesi per Arsimin Fillor 7,06 60 49 167 7.72 6.41 7.06
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Mesuesi per arsimin Parashkollor 7,04 60 46 115 7.69 6.38 7.04
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Pedagogji e specializuar 7,03 30 13 189 7.04 7.02 7.03
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Histori-Gjeografi 7,03 70 59 109 7.26 6.81 7.03
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Ekonomise Finance 6,02 186 102 362 6.43 5.61 6.02
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Ekonomise Kontabilitet 6,05 70 59 217 5.99 6.11 6.05
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Ekonomise Administrim biznesi 6,02 144 108 615 5.56 6.49 6.02
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Ekonomise Marketing 6,14 75 68 496 6.91 5.37 6.14
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Ekonomise Ekonomiks 6,66 82 69 253 7.30 6.03 6.66
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Ekonomise Menaxhim turizmi 6,03 75 61 493 6.00 6.06 6.03
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bioteknologjisė dhe Ushqimit Teknologji Agroushqimore 5,88 102 36 611 7.97 5.79 6.88
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bioteknologjisė dhe Ushqimit Vreshtari Enologji 5,27 104 84 122 6.00 6.32 6.16
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bioteknologjisė dhe Ushqimit Shkenca e ushqimit dhe tė ushqyerit 5,81 85 26 453 7.44 6.15 6.79
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Mbrojtje Bimėsh 5,47 120 83 300 6.80 5.37 6.08
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Hortikulturė 5,29 120 96 214 6.99 6.83 6.91
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Prodhim Bimor 5,41 120 101 163 6.32 5.71 6.01
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Inxhinieri Agrare me profil "Zootekni dhe Biznes Blegtoral" 4,46 120 107 81 6.58 5.80 6.19
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Akuakulturė dhe Menaxhim Peshkimi 4,62 120 107 92 6.39 6.43 6.41
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Agromjedis dhe Ekologji 4,64 130 47 534 6.71 6.17 6.44
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Agromekanizim 4,74 120 105 154 6.13 6.28 6.20
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Shkenca mjedisore me profil nė “Menaxhim i Burimeve Natyrore” 4,41 80 31 311 5.67 6.57 6.12
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Inxhinieri Agrare me profil  “Arkitekturė Peizazhi” 5,54 90 51 145 6.40 5.89 6.15
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė dhe Agrobiznesit Menaxhim Agrobiznesi 6,31 120 22 463 7.70 7.06 7.38
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė dhe Agrobiznesit Ekonomi dhe Politikė Agrare 5,92 90 30 515 7.54 7.07 7.31
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė dhe Agrobiznesit Financė Kontabilitet 7,74 120 14 532 8.14 7.94 8.04
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė dhe Agrobiznesit Ekonomiks i Aplikuar 6,88 90 15 454 7.87 8.23 8.05
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė dhe Agrobiznesit Informatikė Biznesi 7,15 90 22 524 7.99 7.56 7.77
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė dhe Agrobiznesit Menaxhim Turizmi rural 5,87 90 41 583 7.61 6.13 6.87
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Veterinare Mjekėsi Veterinare 6,36 110 24 603 7.18 6.97 7.07
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Veterinare Menaxhim Veterinar(2-vjecar) 3,96 60 27 213 6.58 5.98 6.28
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Pyjore Mbarėshtim Pyjesh 4,92 65 47 189 6.84 6.02 6.43
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Pyjore Pėrpunim Druri 5,16 60 52 123 5.90 6.18 6.04
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Pyjore Inxhinieri pėrpunim druri me profil “Dizajn i mobiljeve dhe interierit” 5,45 40 21 143 6.45 5.67 6.06
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave Shoqėrore Gjuhė -Letėrsi 9,07 100 84 157 7.63 7.28 7.45
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave Shoqėrore Gazetari dhe Komunikim 7,36 73 62 544 6.07 6.37 6.22
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave Shoqėrore Histori 10,97 85 81 37 8.15 6.57 7.36
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave Shoqėrore Gjeografi 8,56 90 77 87 7.20 6.86 7.03
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Matematikė 9,47 68 54 75 7.29 7.15 7.22
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Informatikė 8,65 85 57 173 7.83 7.44 7.63
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Biologji -Kimi 8,79 80 70 126 8.26 7.35 7.80
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Infermieri e Pėrgjithshme 9,32 120 11 522 7.86 7.25 7.55
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Infermieri (Mami)  8,94 70 9 229 7.20 6.77 6.98
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Infermieri (Fizioterapi) 9,15 35 16 417 6.93 6.17 6.55
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Edukimit Psikologji 9,58 60 42 367 7.16 7.41 7.28
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Edukimit Punė Sociale 9,23 60 32 612 6.88 5.69 6.28
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Edukimit Mėsuesi pėr Arsimin Fillor 8,52 60 43 270 7.05 7.09 7.07
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Edukimit Mėsuesi pėr Arsimin  Parashkollor 8,37 60 38 146 7.83 7.00 7.42
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Edukimit Edukim Fizik dhe Sporte 28,59 70 0 71 7.03 6.21 6.62
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti Ekonomik Administrim - Biznes 6,22 120 62 785 6.26 6.17 6.22
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti Ekonomik Financė - Kontabilitet 7,87 120 40 461 7.17 6.66 6.92
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti Ekonomik Turizem  7,29 100 59 721 6.81 6.44 6.63
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Angleze 7,04 70 25 383 6.69 7.40 7.04
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Italiane 9,86 60 53 55 6.93 7.15 7.04
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Gjermane 8,2 60 49 39 8.09 6.80 7.45
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Frėnge 10,23 40 34 24 7.62 7.00 7.31
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Drejtėsisė Drejtėsi 6,81 300 133 710 6.83 6.79 6.81
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Mjekėsi e Pėrgjithshme 139062,93 260 1 334 9.88 9.73 9.81
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Farmaci 134428,14 100 17 791 9.52 9.06 9.29
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Shėndet Publik 132813,8 18 15 209 9.62 9.46 9.54
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Dentare Stomatologji 137135,37 100 4 540 9.81 9.61 9.71
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Dentare Teknikė Dentar 120495,9 60 23 411 8.95 8.47 8.71
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Dentare Higjenist Dentar 98183,4 60 11 279 7.40 6.69 7.04
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Infermieri e Pėrgjithshme 125812,87 240 17 870 9.38 8.91 9.15
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Mami  123159,73 32 13 223 8.99 8.48 8.74
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Teknikė Laboratori 131158,77 50 35 628 9.45 8.99 9.22
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Fizioterapi 129914,63 50 32 526 9.35 8.64 9.00
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Logopedi 132885,67 20 13 227 9.73 9.23 9.48
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Teknikė Imazherie 131774,3 50 24 490 9.84 8.51 9.17
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Muzikės Piano 134,86 8 4 4 9.54 8.09 8.81
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Muzikės Kanto 164,82 13 0 13 8.16 6.28 7.22
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Muzikės Pedagogji Muzikore  91,04 15 1 15 6.72 6.96 6.84
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Arteve tė Bukura Pikturė 164,18 50 0 50 6.22 5.83 6.03
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Artit Skenik Regji Filmi dhe TV 140,8 16 3 13 6.30 7.29 6.80
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Artit Skenik Regji 137,34 14 0 14 8.33 7.44 7.89
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Artit Skenik Aktrim 167,88 16 4 12 7.47 8.50 7.98
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Artit Skenik Skenografi -Kostumografi 90,38 16 6 10 6.86 6.60 6.73
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhė shqipe dhe Letėrsi 52,36 90 77 118 7.39 7.57 7.48
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Histori - Gjeografi 68,79 80 70 80 6.62 7.45 7.04
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhe shqipe dhe frenge 58,41 35 27 42 5.94 6.18 6.06
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhė Angleze 70,33 105 73 183 7.42 6.75 7.09
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhė Italiane 68,7 58 56 30 6.53 7.47 7.00
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gazetari 58,01 58 49 446 6.04 6.42 6.23
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gazetari dhe Gjuhė Angleze 59,02 58 32 267 6.11 6.11 6.11
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhė gjermane 55,44 35 32 25 8.97 6.88 7.92
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Program Profesional 2-vjeēar "Sekretar tė specializuar dhe Administrativ" 37,59 70 42 352 5.57 5.33 5.45
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES Biologji - Kimi 75,92 90 84 55 8.57 6.04 7.31
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES Matematikė - Fizikė 72,7 70 62 42 7.29 7.55 7.42
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES Teknologjitė e Informacionit 43,12 120 62 333 5.62 6.69 6.16
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES Teknologji Laboratori(2 vjeēar) 39,9 100 50 442 5.59 5.80 5.70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES Fizikė Kompjuterike 66,69 40 38 6 6.75 5.63 6.19
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES Matematikė Informatike 72,78 70 64 35 6.85 7.84 7.34
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES Program Profesional 2-vjeēar "Mekatronikė" 37,52 100 66 269 5.45 5.28 5.36
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES Program Profesional 2-vjeēar "Logjistikė" 38,92 100 66 294 5.45 5.67 5.56
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Mėsuesi pėr Arsimin Fillor 65,67 89 69 232 7.13 6.89 7.01
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Mėsuesi pėr Arsimin Parashkollor 66,52 84 65 117 7.29 6.74 7.01
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Edukim Qytetar 77,7 50 48 21 7.69 7.21 7.45
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Punonjės Social 53,02 73 34 649 6.27 6.36 6.32
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Filozofi - Sociologji 65,05 50 47 43 7.23 7.98 7.61
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Psikologji 61,63 67 58 219 6.68 7.80 7.24
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Administrim - Biznes 43,61 115 77 637 5.60 6.86 6.23
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Financė - Kontabilitet 51,21 115 57 367 6.39 6.13 6.26
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Ekonomia dhe e Drejta 42,28 115 63 308 5.83 6.26 6.04
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Informatikė Ekonomike 49,47 115 83 259 5.53 6.59 6.06
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Ekonomi Turizmi 49,81 70 59 419 5.68 6.57 6.12
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Administrim Biznesi dhe Inxhinieri 58,53 70 50 134 6.21 6.18 6.19
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Shkenca Juridike nė Biznes 46,41 70 48 283 6.94 6.33 6.63
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Shkenca Juridike nė Sektorin Publik 62,42 70 47 311 6.34 5.87 6.10
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKĖSORE TEKNIKE Infermieri e Pėrgjithshme 70 200 8 635 7.85 7.37 7.61
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKĖSORE TEKNIKE Infermieri - Mami 64,29 130 5 392 6.96 6.18 6.57
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKĖSORE TEKNIKE Fizioterapi 59,3 100 49 905 6.24 5.84 6.04
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKĖSORE TEKNIKE Logopedi 45,43 80 54 485 7.20 5.86 6.53
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKĖSORE TEKNIKE Imazheri 42,56 100 47 768 7.00 5.16 6.08
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKĖSORE TEKNIKE Teknik Laboratori 54,46 100 34 612 8.16 7.41 7.78
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISĖ"   Fakulteti i Inxhinierise  Inxhinieri Softuerike 6,81 70 34 200 5.85 7.78 6.81
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISĖ"   Fakulteti i Inxhinierise  Inxhinieri Industriale 9,42 20 19 3 9.68 9.16 9.42
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISĖ"   Fakulteti i Inxhinierise  Inxhinieri Kompjuterike dhe Teknologji Informacioni 6,8 52 34 198 6.73 6.88 6.80
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISĖ"  Fakulteti i Ekonomisė  Administrim Biznesi 6,71 20 15 45 7.18 6.24 6.71
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISĖ"  Fakulteti i Ekonomisė  Administrim Biznesi dhe Teknologji Informacioni 7 30 18 88 7.51 6.50 7.00
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISĖ"  Fakulteti i Ekonomisė  Financė dhe Kontabilitet 8,73 22 19 34 9.06 8.41 8.73
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD" Fakulteti i Ekonomisė Menaxhim 6,56 20 20 12 5.38 7.75 6.56
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD" Fakulteti i Ekonomisė Financė 9,53 20 19 1 9.56 9.50 9.53
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD" Fakulteti i Ekonomisė Program profesional 2- vjeēar "Asistent Administrativ" 5,41 60 55 74 5.00 5.83 5.41
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD"  Fakulteti i Shkencave Mjekesore   Infermieri 6,06 30 26 40 6.29 5.83 6.06
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD"  Fakulteti i Shkencave Mjekesore   Fizioterapi 6,39 30 28 33 6.81 5.97 6.39
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD"  Fakulteti i Shkencave Mjekesore   Farmaci 6,91 30 28 28 7.48 6.33 6.91
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD"  Fakulteti i Shkencave Mjekesore   Stomatologji 8,49 20 17 12 9.02 7.96 8.49
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD"  Fakulteti i Shkencave Mjekesore   Program profesional 2- vjeēar "Ndihmės Dentar" 5,45 40 34 76 5.14 5.77 5.45
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  Fakulteti i Drejtesise  Drejtėsi 6,31 75 61 92 7.03 5.59 6.31
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  Fakulteti i Drejtesise  E Drejtė Biznesi 7,49 60 59 19 7.96 7.02 7.49
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  Fakulteti i Ekonomisė  Ekonomi me profil "Financė Kontabilitet" 7,21 82 78 61 8.31 6.11 7.21
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  Fakulteti i Ekonomisė  Ekonomi me profil "Administrim Biznesi" 6,22 82 74 154 5.96 6.49 6.22
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  Fakulteti i Ekonomisė  Ekonomi me profil "Banka dhe Institucione Financiare" 6,56 32 30 45 7.17 5.95 6.56
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  Fakulteti i Ekonomisė  Informatikė Biznesi 7,29 44 39 33 7.53 7.04 7.29
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT Kolegji i Studimeve tė Larta Profesionale Program profesional 2- vjeēar "Asistent i Lartė Administrativ" 5,31 125 117 143 5.00 5.61 5.31
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT Kolegji i Studimeve tė Larta Profesionale Program profesional 2- vjeēar "Asistent i Lartė Kontabėl" 5,38 125 116 81 5.28 5.49 5.38
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT Kolegji i Studimeve tė Larta Profesionale Program profesional 2- vjeēar "Asistent i Lartė Ligjor" 5,95 125 120 119 6.10 5.81 5.95
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT Kolegji i Studimeve tė Larta Profesionale Program profesional 2- vjeēar "Teknik i Lartė Sisteme Kompjuterike" 5,24 125 115 139 4.81 5.67 5.24
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT Kolegji i Studimeve tė Larta Profesionale Program profesional 2- vjeēar "Teknik i Lartė Sisteme Elektrike" 5,25 125 116 120 5.33 5.17 5.25
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT Kolegji i Studimeve tė Larta Profesionale Program profesional 2- vjeēar "Teknik i Lartė Sisteme Motorike" 5,3 125 116 108 5.00 5.61 5.30
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Elektro-Mekanikė (2 vjeēar) 5,08 85 79 346 5.22 4.93 5.08
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Teknologji Automjetesh (2 vjeēar) 5,11 122 109 302 5.15 5.08 5.11
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Mekatronikė (2 vjeēar) 7,2 40 39 11 7.28 7.12 7.20
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Teknologji Ajrimi dhe Kondicionimi (2 vjeēar) 4,97 80 74 196 5.27 4.67 4.97
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Teknologji Ndėrtimi (2 vjeēar) 5,59 30 29 120 5.84 5.35 5.59
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Gjeodezi (2 vjeēar) 5,25 35 33 61 5.16 5.34 5.25
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS  Departamenti i Teknologjisė sė Informacionit  Teknologji Informacioni dhe Komunikimi (2 vjeēar) 5,07 120 115 265 5.41 4.74 5.07
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS  Departamenti i Teknologjisė sė Informacionit  Elektronikė (2 vjeēar) 5,83 75 72 144 5.92 5.73 5.83
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS  Departamenti i Teknologjisė sė Informacionit  Database dhe Web Design (2 vjeēar) 5,44 70 68 186 5.71 5.16 5.44
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS  Departamenti i Teknologjisė sė Informacionit  Program profesional 2- vjeēar "Teknologji e Instalimeve Elektrike" 5,23 70 65 196 5.43 5.03 5.23
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS  Departamenti i Teknologjisė sė Informacionit  Program profesional 2- vjeēar "Administrim Zyre" 6,7 50 50 16 7.12 6.27 6.70
Akademia "IVODENT" FAKULTETI I TEKNIKAVE DENTARE TEKNIKĖ E LARTĖ DENTARE 7,4 20 19 11 8.32 6.48 7.40
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr"  Fakulteti i Filologjisė dhe Edukimit    Arsimi Parashkollor dhe Fillor 46 34 24 33 6.64 7.86 7.25
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr"  Fakulteti i Filologjisė dhe Edukimit   Gjuhė dhe Letėrsi Angleze 54 50 35 54 7.71 7.96 7.83
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr"  Fakulteti i Filologjisė dhe Edukimit   Psikologji Kėshillimi dhe Pedagogji 52 25 16 45 7.48 8.44 7.96
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr"  Fakulteti i Filologjisė dhe Edukimit   Teknologji Informacioni dhe Komunikimi 42 30 19 72 6.05 6.34 6.20
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr" Fakulteti i Shkencave Humane Drejtėsi 48,3 60 46 65 6.90 7.44 7.17
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr" Fakulteti i Shkencave Humane Shkenca Islame 94,68 15 11 7 9.24 7.24 8.24
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr" Fakulteti i Shkencave Humane Shkenca Komunikimi 40,39 45 29 72 5.77 6.38 6.07
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr" Fakulteti i Shkencave Humane Marrėdhėniet Publike dhe Komunikimi Marketingut 49,77 40 25 66 7.11 7.01 7.06
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos"  Fakulteti Ekonomik  Financė - Kontabilitet 6,09 60 59 31 6.46 5.71 6.09
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos"  Fakulteti Ekonomik  Menaxhim Biznes 6 60 53 64 5.67 6.34 6.00
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos"  Fakulteti Ekonomik  Menaxhim Turizmi 6,28 30 29 44 6.77 5.78 6.28
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos"  Fakulteti i Shkencave te Aplikuara  Teknikė e Lartė nė Laboratorė Mjekėsorė 6,4 60 52 56 6.80 6.00 6.40
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos"  Fakulteti i Shkencave te Aplikuara  Informatikė e Zbatuar 8,14 30 29 11 8.69 7.59 8.14
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos" Fakulteti i Shkencave Humane dhe Komunikimit Gjuhėsor Studime nė Theologjinė Sociale dhe Shkencat Religjioze  6,24 14 6 11 6.42 6.06 6.24
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos" Fakulteti i Shkencave Humane dhe Komunikimit Gjuhėsor Gjuhė dhe Civilizim Grek 7,68 14 14 7 8.07 7.30 7.68
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI  Fakulteti Ekonomik  Administrim Biznes 601 100 67 280 5.51 6.50 6.01
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI  Fakulteti Ekonomik  Financė Bankė 642 100 71 212 6.40 6.43 6.42
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI  Fakulteti i Drejtėsisė  Drejtėsi 606 200 151 394 6.40 5.73 6.06
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI Fakulteti i Teknologjise se Informacionit dhe Inovacionit Teknologji Informacioni dhe Inovacioni 630 100 80 120 5.99 6.62 6.30
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI Fakulteti i Teknologjise se Informacionit dhe Inovacionit Informatikė Ekonomike 705 100 70 148 6.89 7.22 7.05
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Drejtesisė dhe Shkencave Sociale e Politike  Drejtėsi 67,7 45 40 70 6.74 6.79 6.77
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Drejtesisė dhe Shkencave Sociale e Politike  Shkenca Politike 69 35 33 26 6.19 7.61 6.90
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Drejtesisė dhe Shkencave Sociale e Politike  Psikologji 72,4 35 31 26 7.17 7.31 7.24
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Drejtesisė dhe Shkencave Sociale e Politike  Edukim Fizik e Sporte 40,44 167 83 399 6.05 5.97 6.01
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Drejtesisė dhe Shkencave Sociale e Politike  Program profesional 2-vjeēar "Operator nė Fitness dhe Organizime Eventesh Publike" 41,2 35 35 75 5.59 5.21 5.40
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Drejtesisė dhe Shkencave Sociale e Politike  Program profesional 2-vjeēar "Operator dhe Kėshillues nė Pėrkujdesje Shėndetėsore" 55,4 35 32 63 6.08 5.00 5.54
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Financė-Kontabilitet 72,8 45 44 33 6.47 8.10 7.28
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Manaxhim Biznesi 62,7 45 40 115 6.15 6.40 6.27
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Informatikė e Aplikuar 63,6 45 39 51 6.84 5.87 6.36
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Arkitekurė 80,7 20 16 33 9.11 7.03 8.07
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Marketing,Publicitet dhe Marrėdhėnie me publikun 62,5 19 17 71 6.41 6.09 6.25
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Menaxhim nė Turizėm,Rekreacion dhe Evente 67,1 14 12 29 6.75 6.67 6.71
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Program profesional 2-vjeēar "Operator ne Mikpritje dhe Hotel, Restorant, Katering" 69,7 35 34 3 7.27 6.67 6.97
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Drejtėsisė  Drejtėsi 6,11 55 46 56 6.54 5.68 6.11
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Drejtėsisė  Program Profesional 2 vjeēar Asistent Juridik 5,24 35 26 103 5.39 5.10 5.24
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Drejtėsisė  Program Profesional 2-vjeēar "Agjent i pasurive tė paluajtshme" 5,16 35 32 112 5.05 5.26 5.16
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqėrore  Menaxhim Biznesi 6,13 30 26 61 6.18 6.08 6.13
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqėrore  Program Profesional 2 vjeēar Asistent Administrativ 5,75 35 32 36 5.58 5.92 5.75
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqėrore  Program Profesional 2 vjeēar Asistent Social 5,59 20 19 68 5.14 6.05 5.59
Kolegji Universitar "Pavarėsia Vlorė"  Fakulteti i Ekonomise dhe Shkencave Shoqerore  Drejtėsi 6,15 77 71 23 6.02 6.27 6.15
Kolegji Universitar "Pavarėsia Vlorė"  Fakulteti i Ekonomise dhe Shkencave Shoqerore  Ekonomi 7,47 70 68 15 7.48 7.46 7.47
Kolegji Universitar "Pavarėsia Vlorė"  Fakulteti i Ekonomise dhe Shkencave Shoqerore  Shkenca Politike 6,2 27 25 24 6.16 6.23 6.20
Kolegji Universitar "Pavarėsia Vlorė"  Fakulteti i Shkencave te Aplikuara  Inxhinieri Informatike 8,84 46 45 4 8.64 9.05 8.84
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  Administrim Biznesi me profile "Menaxhim", "Marketing", "Sipėrmarrje dhe Inovacion" 587 100 96 124 5.99 6.63 6.31
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  Informatikė Ekonomike 592,4 50 43 73 5.44 6.63 6.04
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  Financė me profile "Kontabilitet", "Bankė" 739 70 67 49 7.96 7.17 7.57
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  Program Profesional 2-vjeēar "Menaxhim nė Turizėm, Hoteleri dhe Evente" 530 30 24 263 5.42 5.19 5.30
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise dhe Arkitektures Inxhinieri Ndėrtimi 695,1 101 99 36 7.37 6.55 6.96
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise dhe Arkitektures Arkitekturė me profile "Arkitekt", "Arkitekt Inxhinier","Arkitekt Interier","Arkitekt Restaurues","Bioarkitekt" 634,9 47 41 61 6.54 6.34 6.44
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise dhe Arkitektures Program Profesional 2-vjeēar "Graphic Design" 574 25 21 110 5.67 5.81 5.74
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise dhe Arkitektures Program Profesional 2-vjeēar "Topografi dhe GIS" 557 10 8 69 6.22 4.91 5.57
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise dhe Arkitektures Inxhinieri Elektrike me profile Sitemet e Fuqise,Elektronikė,Komunikime Dixhitale,Kontroll Inxhinierik,Makineri Elektrike 584,13 29 27 25 6.56 5.60 6.08
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise Kompjuterike dhe IT Inxhinieri Kompjuteike 616,33 68 59 103 6.14 6.23 6.18
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise Kompjuterike dhe IT Software Engineering 702,95 58 56 20 7.23 7.04 7.14
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ"  Fakulteti i Shkencave Ekonomike  Shkenca Ekonomike me profil Administrim Biznesi 6,08 160 121 274 6.82 5.33 6.08
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ"  Fakulteti i Shkencave Ekonomike  Shkenca Ekonomike me profil Financė Bankė dhe Kontabilitet 6,44 100 81 153 6.73 6.15 6.44
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ"  Fakulteti i Shkencave Ekonomike  Shkenca Ekonomike me profil Biznes dhe Ligj 6 30 17 111 6.21 5.79 6.00
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ"  Fakulteti i Shkencave Ekonomike  Informatikė Biznesi 6 75 58 191 5.54 6.47 6.00
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ" Fakulteti i Shkencave Juridike dhe Marrėdhėnie Ndėrkombėtare Marrėdhėnie Ndėrkombėtare dhe Diplomaci 6,12 40 35 191 6.07 6.17 6.12
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ" Fakulteti i Shkencave Juridike dhe Marrėdhėnie Ndėrkombėtare Juridik 6,11 105 71 298 6.51 5.70 6.11
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ" Fakulteti i Shkencave Psikologjike, Sociale, dhe Politike Shkenca Politike dhe Administrative me profil Shkenca Politike 7 40 36 46 6.64 7.35 7.00
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ" Fakulteti i Shkencave Psikologjike, Sociale, dhe Politike Shkenca Politike dhe Administrative me profil Administratė Publike  6,22 40 35 112 5.93 6.50 6.22
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ" Fakulteti i Shkencave Psikologjike, Sociale, dhe Politike Studime Psikosociale 8,33 50 42 130 7.98 8.68 8.33
KOLEGJI UNIVERSITAR "QIRIAZI"  Fakulteti i Drejtėsisė  E Drejtė Biznesi 6,09 60 55 46 6.03 6.15 6.09
KOLEGJI UNIVERSITAR "QIRIAZI"  Fakulteti i Ekonomisė  Menaxhim Biznesi 6 100 90 93 6.16 5.83 6.00
KOLEGJI UNIVERSITAR "QIRIAZI" Kolegji profesional i Lartė Program Profesional 2-vjeēar "Teknologji Ushqimore me 3 profile" 5,26 114 107 134 5.59 4.94 5.26
KOLEGJI UNIVERSITAR "QIRIAZI" Kolegji profesional i Lartė Program Profesional 2-vjeēar "Teknologji Informacioni nė profile: “Teknologji Informacioni dhe Komunikimi” “Elektronikė” “Web Design”" 4,71 114 101 171 4.68 4.74 4.71
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY (TBU)  ADMINISTRIM BIZNESI  Administrim-Biznesi me profil Menaxhim 28,95 28 0 120 8.38 7.49 7.93
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY (TBU)  ADMINISTRIM BIZNESI  Administrim-Biznesi me profil Marketing 22,8 27 0 137 8.29 6.76 7.52
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY (TBU)  ADMINISTRIM BIZNESI  Administrim-Biznesi me profil  Kontabilitet-Financė 39,9 25 0 117 9.24 8.08 8.66
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY (TBU)  E DREJTE BIZNESI  Drejtėsi 62,8 25 17 18 7.95 7.08 7.52
UNIVERSITETI ALDENT  Fakulteti i Shkencave Dentare  Teknika Laboratorike Dentare 5861,8 70 46 132 6.04 6.26 6.15
UNIVERSITETI ALDENT  Fakulteti i Shkencave Dentare  Stomatologji 6905 119 16 344 7.25 6.60 6.92
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Infermieri e Pėrgjithshme 5839,12 195 136 273 6.01 6.13 6.07
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Fizioterapi 5758,5 155 113 264 6.39 6.20 6.30
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Teknikė Laboratori Mjekėsor 6009,83 75 40 154 6.58 5.61 6.09
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Teknik Imazherie dhe Radioterapi 6011 45 35 113 5.81 6.74 6.27
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Farmaci 6208 80 45 242 6.78 5.54 6.16
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė, Biznesit dhe Zhvillimit FINANCĖ, me profile: Bankė, Kontabilitet, Sigurime, Menaxhim i Organizatave, Informatikė Ekonomike 0 185 158 408 7.03 7.20 7.12
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė, Biznesit dhe Zhvillimit MENAXHIM BIZNESI, me profile: Menaxhim i Organizatave, Marketing, Turizėm, Kontabilitet, Informatikė Ekonomike 0 160 132 473 8.78 8.00 8.39
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale ARTE PAMORE, me profile: Grafikė-Dizajn, Multimedia, Pikturė, Regji, Trashėgimi Kulturore 0 35 27 109 8.60 8.43 8.51
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale KOMUNIKIM, me profile: Marrėdhėnie Publike, Gazetari, Grafikė-Dizajn, Multimedia, Marketing 0 75 62 159 6.22 6.36 6.29
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale PSIKOLOGJI, me profile: Shėndet Mendor, Psikologji Edukimi, Marrėdhėnie Publike, Menaxhim i Organizatave, Marketing 0 62 45 112 8.35 8.07 8.21
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrėdhėnieve Ndėrkombėtare SHKENCA POLITIKE, me profile: Administratė Publike, Partitė Politike, Sociologji Politike, Gazetari, Studime Europiane 0 62 55 142 8.02 7.81 7.91
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrėdhėnieve Ndėrkombėtare MARRĖDHĖNIE NDĖRKOMBĖTARE, me profile: Siguri, Studime Europiane, Administratė Publike, Partitė Politike, Marrėdhėnie Publike 0 40 26 265 6.77 7.92 7.34
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrėdhėnieve Ndėrkombėtare SOCIOLOGJI, me profile: Sociologji Politike, Antropologji Sociale, Administratė Publike, Marrėdhėnie Publike, Gazetari 0 26 24 22 7.90 7.83 7.87
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrėdhėnieve Ndėrkombėtare JURIDIK I PĖRGJITHSHĖM 0 165 143 276 6.74 7.08 6.91
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė, Informatikės dhe Arkitekturės Informatikė Ekonomike me profil Financė dhe Bankė 0 125 95 283 8.60 8.24 8.42
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė, Informatikės dhe Arkitekturės Informatikė Ekonomike me profil Menaxhim Biznesi 0 100 79 223 7.86 6.27 7.06
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Farmacisė  Farmaci 23,16 50 44 93 8.26 7.19 7.72
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Mjekėsisė  Infermieristikė 19,74 80 56 67 6.70 6.45 6.58
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Mjekėsisė  Fizioterapi 23,7 55 48 52 8.56 7.25 7.90
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Mjekėsisė  Odontoiatri dhe Proteza Dentare 27,27 50 30 74 9.47 8.72 9.09
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Mjekėsisė  Mjekėsi 53,35 150 0 123 9.63 9.27 9.45
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale  Ekonomi Ndėrmarrjeje 28,05 60 50 24 9.46 9.25 9.35
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara  Arkitekturė 27,42 23 15 30 9.55 8.72 9.14
UNIVERSITETI POLIS  Fakulteti Arkitekturė dhe Dizajn  Arkitekturė dhe Dizain Urban 20,61 80 32 303 6.60 7.13 6.87
UNIVERSITETI POLIS  Fakulteti Arkitekturė dhe Dizajn  Art dhe Dizajn 20,4 80 43 282 6.95 6.65 6.80
UNIVERSITETI POLIS  Fakulteti Arkitekturė dhe Dizajn  Inxhinieri Ndėrtimi 22,26 50 37 119 6.78 8.07 7.42
UNIVERSITETI POLIS  Fakulteti Planifikim, Mjedis dhe Menaxhim Urban  Planifikim dhe Menaxhim Urban 25,56 45 37 55 9.14 7.89 8.52
UNIVERSITETI POLIS  Fakulteti Planifikim, Mjedis dhe Menaxhim Urban  Studime Mjedisore 63,76 40 37 11 6.79 5.84 6.32
UNIVERSITETI POLIS Fakulteti per Kerkim dhe Zhvillim Efiēencė Energjitike ( 2 vjeēar) 15,69 75 67 167 5.80 4.67 5.23
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Mjekėsore  Infermieri 5,55 300 200 329 6.86 5.69 6.28
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Mjekėsore  Fizioterapi 6 150 119 227 6.27 5.83 6.05
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Mjekėsore  Farmaci 6,96 90 74 111 7.04 8.09 7.57
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Mjekėsore  Stomatologji 5,8 100 85 184 7.35 6.64 7.00
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Shoqėrore  Shkenca Juridike 5,41 100 94 71 6.74 6.73 6.73
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Shoqėrore  Shkenca Politike-Administrative 5,64 60 58 47 6.80 6.69 6.75
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Shoqėrore  Mėsuesi pėr Arsimin Parashkollor 6,36 100 96 21 7.64 6.40 7.02
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Shoqėrore  Mėsuesi pėr Arsimin Fillor 6,34 100 93 30 8.79 7.42 8.11
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Shoqėrore  Anglisht 7,23 70 68 24 7.45 7.48 7.47
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Financė-Bankė 5,94 90 86 89 5.78 6.41 6.10
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Menaxhim Biznesi 5,05 90 78 170 6.27 5.86 6.07
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Teknologji Informacioni 5,44 30 23 97 6.16 6.77 6.46
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Inxhinieri Kompjuterike 6,29 30 24 68 6.35 6.20 6.27
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Inxhinieri Elektronike 5,33 30 18 67 5.85 6.57 6.21
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Inxhinieri Mekatronike 5,55 30 18 61 6.61 5.97 6.29
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Inxhinieri Elektrike 5,25 30 23 53 6.37 5.63 6.00
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Dizajn 6,61 30 18 80 6.85 6.11 6.48
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Arkitekturės dhe Inxhinierisė Arkitekturė 7,71 70 21 212 7.29 8.14 7.71
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Arkitekturės dhe Inxhinierisė Inxhinieri Ndėrtimi 9,2 40 22 49 9.28 9.12 9.20
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Arkitekturės dhe Inxhinierisė Inxhinieri Kompjuterike 8,44 108 23 254 7.87 9.02 8.44
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Arkitekturės dhe Inxhinierisė Inxhinieri Elektronike dhe Komunikimi Dixhital 7 50 21 173 7.38 6.63 7.00
UNIVERSITETI EPOKA  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative  Ekonomiks 9,29 42 15 58 9.47 9.11 9.29
UNIVERSITETI EPOKA  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative  Financė - Bankė 8,28 80 9 237 8.11 8.45 8.28
UNIVERSITETI EPOKA  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative  Administrim Biznesi 7,65 56 37 160 8.57 6.73 7.65
UNIVERSITETI EPOKA  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative  Financė - Bankė (shqip) 6,36 46 30 117 5.56 7.15 6.36
UNIVERSITETI EPOKA  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative  Marketing Ndėrkombėtar dhe Menaxhim Logjistik 8,29 46 21 189 8.57 8.00 8.28
UNIVERSITETI EPOKA  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative  Informatikė Ekonomike 9,53 84 4 339 9.74 9.31 9.53
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Drejtėsisė dhe Shkencave Sociale Shkenca Politike dhe Marrėdhėnie Ndėrkombėtare 9,54 32 20 153 9.88 9.20 9.54
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Drejtėsisė dhe Shkencave Sociale Drejtėsi 7,15 52 34 142 7.15 6.66 6.91
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Drejtėsisė, Artit dhe Shkencave Sociale  Shkenca Politike dhe Marrėdhėnie Ndėrkombėtare 3915 17 11 86 9.09 8.06 8.57
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Drejtėsisė, Artit dhe Shkencave Sociale  Psikologji 3999 12 10 2 7.03 8.59 7.81
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Drejtėsisė, Artit dhe Shkencave Sociale  Drejtėsi 3950 18 12 51 9.44 8.85 9.14
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  Administrim Biznesi 3938 34 30 63 8.51 6.93 7.72
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  “Administrim Biznesi” me profil “Kontabilitet” 3976 8 6 25 9.03 8.90 8.96
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  Administrim Biznesi me profil "Financė" 3942 37 26 59 8.70 8.17 8.43
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  “Administrim Biznesi” me profil  “Marketing” 3956 9 6 45 9.34 8.74 9.04
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  “Administrim Biznesi” me profil  “Menaxhim” 3935 11 4 66 9.99 9.83 9.91
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  “Administrim Biznesi” me profil  “Ekonomiks” 3958 10 7 43 7.59 7.97 7.78
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Informatikės Shkenca Kompjuterike 3832 49 22 169 9.33 7.81 8.57
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Informatikės Sistemet e Informacionit 3992 10 8 10 9.84 9.35 9.59
EPITECH (EUROPEAN INSTITUTE OF INFORMATION TECHNOLOGY) Fakulteti i Teknologjisė sė Informacionit Teknologji Informacioni 8,57 90 90 47 8.78 8.35 8.57