universiteti fakulteti dega piket mesatare_3vite mesatare_mmature mesatare_vkm pozicioni
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Historisė dhe Filologjisė Gjuhė-Letėrsi 901,6 9.26 8.04 8.65 180
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Historisė dhe Filologjisė Histori 854,2 8.79 7.55 8.17 180
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Historisė dhe Filologjisė Gjeografi 842,4 8.73 7.20 7.97 180
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Historisė dhe Filologjisė Gazetari 940,6 9.55 8.83 9.19 120
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Historisė dhe Filologjisė Arkeologji 879,8 9.14 7.43 8.29 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Biologji  963,25 9.89 8.77 9.33 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Bioteknologji 974 10.00 8.96 9.48 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Kimi 912,83 9.57 8.70 9.13 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Kimi Industriale dhe Mjedisore 905,83 9.53 9.07 9.30 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Kimi dhe Teknologji Ushqimore 934,17 9.60 9.22 9.41 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Matematikė 969,5 9.92 9.05 9.48 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Fizikė 933,05 9.65 8.18 8.92 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Informatikė 959,58 9.94 8.68 9.31 200
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Teknologji Informacioni dhe Komunikimi 968,48 9.72 9.64 9.68 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Inxhinieri Matematike dhe Informatike 959,5 9.77 8.97 9.37 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja GjuhėAngleze 9539,59 9.69 8.25 8.97 240
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Frėnge 8624,12 8.74 7.59 8.16 120
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Gjermane 9077,26 9.24 7.65 8.44 120
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Italiane 8569,63 8.71 7.17 7.94 150
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Turke 7875,4 7.94 7.32 7.63 90
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Spanjolle me profil Gjuhe- letersi dhe qyteterim Hispanik 7959,84 8.03 7.33 7.68 90
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Sociale Psikologji  932,12 9.81 8.96 9.38 110
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Sociale Punė Sociale  900,62 9.80 8.32 9.06 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Sociale Filozofi 861,36 9.51 8.02 8.76 90
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Sociale Sociologji 884,99 9.42 8.12 8.77 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Sociale Shkenca Politike 936,22 9.68 9.23 9.46 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Sociale Administrim dhe Politika Sociale 913,45 9.85 8.74 9.30 100
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Drejtėsisė Drejtėsi  948,26 9.57 8.42 8.99 700
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomise Administrim -Biznes 957,19 9.62 9.26 9.44 460
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomise Ekonomiks 982,43 9.98 9.02 9.50 110
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomise Financė 977,28 9.85 8.70 9.27 460
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomise Informatikė Ekonomike 985,38 9.94 9.24 9.59 250
UNIVERSITETI I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomise Administrim-Biznes (Sarandė) 603,2 6.27 5.94 6.11 75
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakukteti i Teknologjisė sė Informacionit Shkenca Kompjuterike 895,65 8.57 7.74 8.15 100
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakukteti i Teknologjisė sė Informacionit Sistemet e Informacionit 717,48 6.21 6.82 6.51 100
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakukteti i Teknologjisė sė Informacionit Teknologji Informacioni 852,33 8.03 8.03 8.03 100
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakukteti i Teknologjisė sė Informacionit Matematikė -Informatikė 757,44 7.12 7.25 7.18 100
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakukteti i Teknologjisė sė Informacionit Informatikė -Anglisht 874,48 7.42 8.09 7.76 65
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakukteti i Teknologjisė sė Informacionit Multimedia dhe Televizioni Dixhital 805,32 7.58 6.77 7.17 65
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Administrim Biznesi 894 8.97 8.92 8.94 80
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Menaxhim - Marketing 866 8.63 8.69 8.66 80
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Shkenca Ekonomike 801 7.76 8.26 8.01 95
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Financė -Kontabilitet 877 8.72 8.83 8.77 106
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Bankė Financė 870 8.55 8.84 8.70 106
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Menaxhim Hotel Restorant 795,6 6.30 6.96 6.63 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Menaxhim Turizėm Kulturor 763 7.84 7.41 7.63 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Menaxhim Turizėm Arkeologjik 656 6.50 6.63 6.56 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Biznesit Komunikim dhe Marketing Digjital 766 7.03 8.29 7.66 50
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Gjuhė Angleze 863,69 8.70 8.50 8.60 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Mėsuesi pėr Arsimin Fillor 884,03 9.09 7.26 8.18 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Mėsuesi pėr Arsimin Parashkollor 835,19 8.53 8.01 8.27 55
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Gjuhė Letėrsi -Anglisht 837,58 8.33 7.14 7.74 80
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Gjuhė Gjermane dhe Angleze 835,75 8.02 7.99 8.01 45
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Psikologji 910,1 8.90 6.36 7.63 50
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Edukimit Filozofi-Sociologji 867,5 8.43 6.75 7.59 55
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Infermieri e Pergjithshme 851 9.42 7.61 8.51 129
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Mami 821 8.27 8.15 8.21 51
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Fizioterapi 882 9.36 8.28 8.82 48
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Navigacion dhe Menaxhim Detar 3800 6.73 6.77 6.75 38
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Specialist Elektrik (2- vjeēar) 712 7.33 6.91 7.12 43
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Hidroteknikė Ujėsjellės Kanalizime (2- vjeēar) 650 7.42 5.59 6.50 43
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Asistencė Stomatologji(2- vjeēar) 767 8.37 6.98 7.67 44
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Menaxhim Ndėrtimi (2- vjeēar) 664 6.57 6.72 6.64 43
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Menaxhim Transporti (2- vjeēar) 674 7.20 6.28 6.74 43
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Asistencė Ligjore (2- vjeēar) 749,3 7.43 7.19 7.31 34
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Asistencė Administrative (2- vjeēar) 717,7 7.31 6.16 6.73 34
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Teknologji Automobilash (2- vjeēar) 715 7.42 6.89 7.15 42
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Specialist Rrjetesh Kompjuterike (2-vjeēar) 691,1 6.76 7.48 7.12 33
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Studimeve Profesionale Informatikė Praktike (2- vjeēar) 669,65 7.08 6.58 6.83 33
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Shkencave Politike dhe Juridike Drejtėsi 850,05 8.54 7.66 8.10 200
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Shkencave Politike dhe Juridike Shkenca Politike 879 8.70 7.00 7.85 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Shkencave Politike dhe Juridike Administrim Publik 869,48 8.58 8.40 8.49 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Shkencave Politike dhe Juridike Politikė Ekonomike 780,9 7.86 5.75 6.80 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Shkencave Politike dhe Juridike Marrėdhėnie me Publikun 881,31 8.58 6.43 7.51 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR MOISIU" DURRĖS Fakulteti i Shkencave Politike dhe Juridike Histori 793,3 7.69 7.33 7.51 70
UNIVERSITETI I SPORTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave tė Lėvizjes Shkencat e Lėvizjes 53,5 6.95 6.92 6.94 150
UNIVERSITETI I SPORTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Veprimtarisė Fizike dhe Rekreacionit Fushat e Veprimtarisė Fizike, tė Shėndetit dhe tė Rekreacionit 44,5 6.47 6.04 6.25 150
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqėrore Histori dhe Gjuhė Italiane 4,85 6.32 6.09 6.21 15
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqėrore Program Profesional 2-vjeēar "Edukatore pėr zhvillimin dhe edukimin e femijėrisė sė hershme(0-3vjeē)" 5,99 5.94 6.05 5.99 35
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqėrore Program Profesional 2-vjeēar "Udhėrrėfyes turistik" 5,85 6.20 5.50 5.85 40
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Biologji -Kimi 6,7 7.30 6.69 7.00 20
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Teknologji Informacioni 6,67 6.86 6.55 6.70 35
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Infermieri e pergjithshme 6,44 6.29 6.14 6.21 80
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Infermieri Mami 6,8 7.05 6.01 6.53 30
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti Ekonomik Kontabilitet - Financė  6,5 6.80 6.51 6.65 60
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti Ekonomik Administrim –Publik 6,5 6.75 6.42 6.58 60
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti Ekonomik Ekonomi Turizem 6,94 7.33 6.07 6.70 30
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti Ekonomik Program profesional 2- vjeēar "Asistent administrativ" 5,9 6.46 5.35 5.90 40
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti Ekonomik Program profesional 2- vjeēar "Ndihmės ekonomist" 5,87 6.28 5.46 5.87 40
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTĖR Fakulteti Ekonomik Program profesional 2- vjeēar "Asistent Menaxher nė Shėrbimet Turistike" 5,91 6.04 5.79 5.91 40
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė sė Ndėrtimit (FIN) Inxhinieri Ndėrtimi 13518,4 9.86 9.33 9.60 150
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė sė Ndėrtimit (FIN) Inxhinieri Hidroteknike 13204,46 9.95 8.73 9.34 70
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė sė Ndėrtimit (FIN) Inxhinieri Mjedisi 13316,31 9.68 9.26 9.47 70
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė sė Ndėrtimit (FIN) Inxhinieri Gjeodezi 12689,69 9.15 9.01 9.08 65
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Arkitekturės dhe Urbanistikės (FAU) Arkitekturė (Arkitekt)  13578,04 9.81 9.54 9.67 110
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Arkitekturės dhe Urbanistikės (FAU) Arkitekturė (Urbanist)  13451,24 9.89 9.17 9.53 55
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Arkitekturės dhe Urbanistikės (FAU) Arkitekturė Interier dhe Dizajn 13644,5 9.91 9.44 9.67 30
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Teknologjisė sė Informacionit (FTI) Inxhinieri Informatike 13672,75 9.93 9.49 9.71 120
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Teknologjisė sė Informacionit (FTI) Inxhinieri Elektronike 13642,23 9.90 9.68 9.79 120
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Teknologjisė sė Informacionit (FTI) Inxhinieri Telekomunikacioni 13656,48 9.96 9.43 9.69 120
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Mekanike (FIM) Inxhinieri Mekanike 12811,52 9.58 8.59 9.08 145
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Mekanike (FIM) Inxhinieri Tekstile dhe Modė 12529,67 9.44 8.39 8.92 70
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Mekanike (FIM) Inxhinieri Materiale 10962,67 8.72 7.18 7.95 55
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Mekanike (FIM) Inxhinieri Ekonomike 13425 9.88 9.25 9.56 85
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Gjeologjisė dhe i Minierave (FGJM) Inxhinieri Gjeologjike 10818,36 8.54 7.40 7.97 70
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Gjeologjisė dhe i Minierave (FGJM) Inxhinieri Gjeoinformatike 11730,04 9.28 7.31 8.29 70
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Gjeologjisė dhe i Minierave (FGJM) Inxhinieri Gjeoburimesh 11279,52 9.12 7.03 8.08 100
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Gjeologjisė dhe i Minierave (FGJM) Inxhinieri Gjeomjedis 11460,49 8.79 7.49 8.14 60
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Elektrike (FIE) Inxhinieri Elektrike (Automatizim i Industrisė) 13148,33 9.86 8.79 9.32 70
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Elektrike (FIE) Inxhinieri Elektrike (Energjitike) 13417,25 9.83 9.24 9.54 70
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė Elektrike (FIE) Inxhinieri Mekatronike 13486,58 9.80 9.40 9.60 70
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike (FIM dhe IF) Inxhinieri Fizike 12804,92 9.49 8.57 9.03 80
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike (FIM dhe IF) Inxhinieri Matematike 13346,6 9.68 9.17 9.42 80
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Administrim dhe Politika Sociale 8,11 8.30 7.24 7.77 60
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Matematikė- Fizikė 8,31 8.70 8.31 8.51 30
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Matematikė Informatikė 8,57 9.30 8.20 8.75 30
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Teknologji Informacioni 8,85 9.14 7.13 8.14 35
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Infermier i Pėrgjithshėm 8,22 7.99 8.34 8.16 90
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Biologji-Kimi 8,17 8.24 7.84 8.04 49
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Mami 7,8 8.05 7.94 8.00 40
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Filozofi-Sociologji 7,89 7.92 7.38 7.65 45
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Shkencave tė Natyrės dhe Humane Program profesional 2- vjeēar "Shėrbim Social" 6,47 6.19 6.74 6.47 35
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Financė- Kontabilitet 7,91 7.78 8.30 8.04 100
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Menaxhim 7,64 7.81 7.18 7.50 90
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Administrim Biznesi ne Marketing 7,81 8.24 7.84 8.04 80
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Administrim Biznesi ne Turizėm 7,46 7.98 7.18 7.58 80
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Program profesional 2- vjeēar "Asistent Menaxher" 6,36 5.78 6.94 6.36 35
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Bachelor nė "Biznes dhe Tregti" 6,32 6.23 6.42 6.32 35
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Ekonomisė Ekonomiks 7,59 7.93 7.26 7.59 60
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Gjuhė-Letėrsi 7,89 7.98 7.38 7.68 50
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Histori - Gjeografi 7,87 7.94 7.63 7.78 50
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Arsimi fillor Klasa I- VI 7,78 8.43 7.13 7.78 40
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Arsim parashkollor 7,94 9.32 6.56 7.94 20
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Gjuhė Angleze 8,31 8.12 8.41 8.26 65
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Edukim pėr foshnjėrinė dhe fėmijėrinė e hershme 6,94 7.30 6.59 6.94 30
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisė Program profesional 2- vjeēar "Mbėshtetės Zyre pėr Komunikim Bibliotekė dhe Arkiv"  5,89 6.06 5.71 5.89 35
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Agroushqim 6,32 6.83 5.53 6.18 50
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Inxhinieri Agronomike 6,18 6.19 6.12 6.15 60
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Mjekėsi e Bimėve dhe Hortikulturė 6,17 6.48 5.62 6.05 40
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Agrobiznes 6,62 6.86 5.67 6.26 50
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Program profesional 2- vjeēar "Menaxhim Veterinar" 5,76 5.62 5.91 5.76 55
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Program profesional 2- vjeēar "Menaxhim Biznesi Bujqėsor" 5,75 6.08 5.43 5.75 55
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCĖ Fakulteti i Bujqėsisė Program Profesional 2-vjeēar "Teknika tė prodhimit tė farave dhe fidanėve" 5,17 5.05 5.29 5.17 55
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Inxhinieri Mekanike 7,31 7.98 6.64 7.31 50
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Inxhinieri Navale 7,62 7.64 7.59 7.62 40
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Inxhinieri Elektrike 7,95 8.82 7.09 7.95 50
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Navigacion 6,68 6.96 6.41 6.68 45
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Biologji 8,24 8.81 7.67 8.24 58
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Matematike 7,95 7.96 7.95 7.95 37
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Informatike 8,25 9.38 7.12 8.25 35
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Teknologji Informacioni 7,78 8.13 7.42 7.78 60
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Teknike Shkenca Kompjuterike 7,86 7.90 7.81 7.86 60
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shendetit Publik Infermieri e pergjithshme 7,99 8.50 7.48 7.99 190
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shendetit Publik Infermieri Mami 7,69 8.68 6.70 7.69 90
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Gjuhe Shqipe dhe Letersi 7,5 7.41 7.59 7.50 90
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Drejtesi 7,52 7.84 7.20 7.52 220
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Gjuhe angleze 8 8.52 7.47 8.00 90
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Gjuhe italiane 7,21 7.07 7.36 7.21 40
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Mesuesi per Arsimin Fillor 7,84 8.16 7.51 7.84 60
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Mesuesi per arsimin Parashkollor 7,54 8.11 6.97 7.54 60
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Pedagogji e specializuar 8,56 8.90 8.22 8.56 30
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Shkencave Humane Histori-Gjeografi 7,43 7.42 7.45 7.43 70
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Ekonomise Finance 7,62 7.98 7.27 7.62 186
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Ekonomise Kontabilitet 7,96 7.75 8.16 7.96 70
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Ekonomise Administrim biznesi 7,95 7.96 7.95 7.95 144
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Ekonomise Marketing 8,16 8.13 8.19 8.16 75
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Ekonomise Ekonomiks 8,21 8.56 7.87 8.21 82
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORĖ Fakulteti i Ekonomise Menaxhim turizmi 7,9 7.90 7.91 7.90 75
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bioteknologjisė dhe Ushqimit Teknologji Agroushqimore 7,31 8.70 7.07 7.88 102
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bioteknologjisė dhe Ushqimit Vreshtari Enologji 5,42 6.47 6.21 6.34 104
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bioteknologjisė dhe Ushqimit Shkenca e ushqimit dhe tė ushqyerit 7,35 8.97 8.23 8.60 85
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Mbrojtje Bimėsh 6,24 6.97 6.88 6.93 120
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Hortikulturė 5,88 7.55 5.52 6.53 120
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Prodhim Bimor 5,71 5.83 6.86 6.34 120
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Agromjedis dhe Ekologji 6,62 7.68 7.02 7.35 130
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Agromekanizim 5,64 7.04 5.49 6.27 120
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Shkenca mjedisore me profil nė “Menaxhim i Burimeve Natyror 6,6 7.82 6.85 7.33 80
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Bujqėsisė dhe Mjedisit Inxhinieri Agrare me profil  “Arkitekturė Peizazhi” 5,99 6.20 7.11 6.66 90
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė dhe Agrobiznesit Menaxhim Agrobiznesi 7,25 8.96 6.55 7.76 120
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė dhe Agrobiznesit Ekonomi dhe Politikė Agrare 7,41 7.43 8.15 7.79 90
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė dhe Agrobiznesit Financė Kontabilitet 8,6 9.79 8.48 9.13 120
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė dhe Agrobiznesit Ekonomiks i Aplikuar 8,24 9.10 8.57 8.83 90
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė dhe Agrobiznesit Informatikė Biznesi 8,39 9.07 8.38 8.73 90
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė dhe Agrobiznesit Menaxhim Turizmi rural 7,19 6.54 8.14 7.34 90
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Veterinare Mjekėsi Veterinare 8,51 7.73 6.54 7.13 110
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Veterinare Menaxhim Veterinar(2-vjecar) 6,68 7.29 7.55 7.42 60
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Pyjore Mbarėshtim Pyjesh 6,24 6.82 7.04 6.93 65
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Pyjore Pėrpunim Druri 5,87 7.41 5.63 6.52 60
UNIVERSITETI BUJQĖSOR I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Pyjore Inxhinieri pėrpunim druri me profil “Dizajn i mobiljeve dhe interierit” 6,59 7.55 7.08 7.32 40
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave Shoqėrore Gjuhė -Letėrsi 10,63 7.64 7.42 7.53 100
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave Shoqėrore Gazetari dhe Komunikim 11,58 8.39 7.79 8.09 73
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Matematikė 10,05 7.75 6.37 7.06 68
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Informatikė 10,82 8.43 6.06 7.25 85
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Biologji -Kimi 11,18 8.39 7.79 8.09 80
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Infermieri e Pėrgjithshme 11,76 9.03 8.50 8.76 120
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Infermieri (Mami)  10,72 7.96 6.84 7.40 70
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Natyrės Infermieri (Fizioterapi) 12,55 9.18 8.18 8.68 35
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Edukimit Psikologji 12,62 8.96 8.10 8.53 60
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Edukimit Punė Sociale 12,26 8.78 8.06 8.42 60
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Edukimit Mėsuesi pėr Arsimin Fillor 11,14 8.80 6.95 7.88 60
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Edukimit Mėsuesi pėr Arsimin  Parashkollor 10,24 7.73 8.56 8.14 60
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Shkencave tė Edukimit Edukim Fizik dhe Sporte 28,91 6.23 6.86 6.55 70
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti Ekonomik Administrim - Biznes 11,69 9.09 7.61 8.35 120
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti Ekonomik Financė - Kontabilitet 11,86 8.70 7.72 8.21 120
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti Ekonomik Turizem  11,28 9.16 6.96 8.06 100
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Gjuhėve tė Huaja Gjuhė Angleze 11,79 9.14 7.71 8.42 70
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODĖR Fakulteti i Drejtėsisė Drejtėsi 10,32 8.03 6.71 7.37 300
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Mjekėsi e Pėrgjithshme 139599,8 9.92 9.22 9.57 260
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Farmaci 140507,5 9.87 9.42 9.65 100
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Shėndet Publik 140417 9.89 9.48 9.68 18
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Dentare Stomatologji 140710,7 9.85 9.56 9.70 100
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Dentare Teknikė Dentar 134586,9 9.69 8.70 9.20 60
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Mjekėsisė Dentare Higjenist Dentar 122514,9 9.78 6.63 8.20 60
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Infermieri e Pėrgjithshme 133228,4 9.72 8.75 9.23 240
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Mami  134014,5 9.76 8.54 9.15 32
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Teknikė Laboratori 139751 9.98 9.13 9.56 50
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Fizioterapi 138868,3 9.94 9.02 9.48 50
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Logopedi 139751 9.98 9.13 9.56 20
UNIVERSITETI I MJEKĖSISĖ I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Teknikė Imazherie 139291,6 9.89 9.55 9.72 50
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Muzikės Kitarė 157,94 8.73 5.25 6.99 6
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Muzikės Flaut 101,92 7.18 5.45 6.32 6
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Muzikės Kanto 164,82 8.16 6.28 7.22 13
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Muzikės Pedagogji Muzikore  91,04 6.72 6.96 6.84 15
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Arteve tė Bukura Pikturė 164,18 6.22 5.83 6.03 50
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Artit Skenik Regji Filmi dhe TV 65,74 9.36 9.22 9.29 16
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Artit Skenik Regji 137,34 8.33 7.44 7.89 14
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANĖS Fakulteti i Artit Skenik Aktrim 82,46 7.60 8.23 7.91 16
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhė shqipe dhe Letėrsi 73,15 7.82 6.66 7.24 90
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Histori - Gjeografi 68,79 6.62 7.45 7.04 80
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhe shqipe dhe frenge 59,81 6.59 5.44 6.02 35
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gjuhė Angleze 78,38 7.79 7.99 7.89 105
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gazetari 77,7 8.07 7.76 7.91 58
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Gazetari dhe Gjuhė Angleze 76,47 8.32 6.60 7.46 58
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE Program Profesional 2-vjeēar "Sekretar tė specializuar dhe Administrativ" 59,08 6.36 5.52 5.94 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES Teknologjitė e Informacionit 71,53 8.83 8.52 8.67 120
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES Teknologji Laboratori(2 vjeēar) 58,91 6.04 5.81 5.92 100
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES Program Profesional 2-vjeēar "Mekatronikė" 57,24 5.81 5.81 5.81 100
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES Program Profesional 2-vjeēar "Logjistikė" 57,22 6.04 5.81 5.92 100
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Mėsuesi pėr Arsimin Fillor 76,31 7.65 8.31 7.98 89
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Mėsuesi pėr Arsimin Parashkollor 71,12 7.84 6.28 7.06 84
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Edukim Qytetar 73,13 7.52 6.79 7.15 50
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Punonjės Social 78 7.86 7.12 7.49 73
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Filozofi - Sociologji 64,33 7.29 8.08 7.68 50
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Psikologji 73,17 7.47 7.36 7.41 67
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMIT Edukim Fizik dhe Sporte 5510 6.29 6.11 6.20 60
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Administrim - Biznes 78,73 8.94 7.75 8.34 115
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Financė - Kontabilitet 81,88 8.69 8.29 8.49 115
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Ekonomia dhe e Drejta 73,26 7.32 6.25 6.78 115
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Informatikė Ekonomike 73,3 7.66 6.85 7.25 115
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Ekonomi Turizmi 75,15 7.25 7.46 7.35 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Administrim Biznesi dhe Inxhinieri 70,52 7.24 7.47 7.36 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Shkenca Juridike nė Biznes 79,58 8.34 6.62 7.48 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI EKONOMIK Shkenca Juridike nė Sektorin Publik 80,63 8.16 7.14 7.65 70
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKĖSORE TEKNIKE Infermieri e Pėrgjithshme 80,58 8.55 6.61 7.58 200
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKĖSORE TEKNIKE Infermieri - Mami 75,39 7.77 7.80 7.78 130
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKĖSORE TEKNIKE Fizioterapi 80,73 8.69 7.09 7.89 100
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKĖSORE TEKNIKE Logopedi 78,48 8.68 6.78 7.73 80
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKĖSORE TEKNIKE Imazheri 80,08 9.17 6.84 8.00 100
UNIVERSITETI "ALEKSANDĖR XHUVANI" ELBASAN FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKĖSORE TEKNIKE Teknik Laboratori 80,69 8.34 7.87 8.11 100
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISĖ"   Fakulteti i Inxhinierise  Inxhinieri Softuerike 9,11 9.03 9.20 9.11 70
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISĖ"   Fakulteti i Inxhinierise  Inxhinieri Industriale 7,05 6.89 7.22 7.05 20
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISĖ"   Fakulteti i Inxhinierise  Inxhinieri Kompjuterike dhe Teknologji Informacioni 9,18 8.81 9.56 9.18 52
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISĖ"  Fakulteti i Ekonomisė  Administrim Biznesi 8,39 8.78 8.00 8.39 20
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISĖ"  Fakulteti i Ekonomisė  Administrim Biznesi dhe Teknologji Informacioni 9,16 9.11 9.22 9.16 30
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISĖ"  Fakulteti i Ekonomisė  Financė dhe Kontabilitet 9,08 9.08 9.09 9.08 22
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD" Fakulteti i Ekonomisė Menaxhim 6,03 6.03 6.03 6.03 20
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD" Fakulteti i Ekonomisė Program profesional 2- vjeēar "Asistent Administrativ" 5,67 5.87 5.47 5.67 60
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD"  Fakulteti i Shkencave Mjekesore   Infermieri 6,54 6.77 6.32 6.54 30
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD"  Fakulteti i Shkencave Mjekesore   Fizioterapi 6,49 5.77 7.21 6.49 30
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD"  Fakulteti i Shkencave Mjekesore   Farmaci 6,72 7.38 6.06 6.72 30
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD"  Fakulteti i Shkencave Mjekesore   Stomatologji 8,01 8.50 7.51 8.01 20
KOLEGJI UNIVERISTAR "REALD"  Fakulteti i Shkencave Mjekesore   Program profesional 2- vjeēar "Ndihmės Dentar" 5,84 6.41 5.27 5.84 40
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  Fakulteti i Drejtesise  Drejtėsi 6,57 6.82 6.32 6.57 75
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  Fakulteti i Drejtesise  E Drejtė Biznesi 7,24 7.02 7.45 7.24 60
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  Fakulteti i Ekonomisė  Ekonomi me profil "Financė Kontabilitet" 6,39 6.81 5.97 6.39 82
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  Fakulteti i Ekonomisė  Ekonomi me profil "Administrim Biznesi" 7,07 7.00 7.13 7.07 82
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  Fakulteti i Ekonomisė  Ekonomi me profil "Banka dhe Institucione Financiare" 7,01 7.06 6.95 7.01 32
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT  Fakulteti i Ekonomisė  Informatikė Biznesi 6,64 6.47 6.81 6.64 44
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT Kolegji i Studimeve tė Larta Profesionale Program profesional 2- vjeēar "Asistent i Lartė Administrativ" 5,5 5.53 5.47 5.50 125
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT Kolegji i Studimeve tė Larta Profesionale Program profesional 2- vjeēar "Asistent i Lartė Ligjor" 6,63 7.34 5.91 6.63 125
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT Kolegji i Studimeve tė Larta Profesionale Program profesional 2- vjeēar "Teknik i Lartė Sisteme Kompjuterike" 5,51 5.55 5.47 5.51 125
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT Kolegji i Studimeve tė Larta Profesionale Program profesional 2- vjeēar "Teknik i Lartė Sisteme Elektrike" 5,17 5.20 5.14 5.17 125
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Elektro-Mekanikė (2 vjeēar) 6,31 5.25 7.36 6.31 85
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Teknologji Automjetesh (2 vjeēar) 5,95 6.03 5.86 5.95 122
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Mekatronikė (2 vjeēar) 5,97 6.21 5.74 5.97 40
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Teknologji Ajrimi dhe Kondicionimi (2 vjeēar) 5,91 5.64 6.17 5.91 80
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Teknologji Ndėrtimi (2 vjeēar) 6,22 6.05 6.39 6.22 30
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Gjeodezi (2 vjeēar) 5,76 5.85 5.67 5.76 35
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS Departamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te Aplikuara Program profesional 2- vjeēar "Teknologji Gazi" 5,74 5.67 5.80 5.74 48
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS  Departamenti i Teknologjisė sė Informacionit  Teknologji Informacioni dhe Komunikimi (2 vjeēar) 5,87 5.77 5.96 5.87 120
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS  Departamenti i Teknologjisė sė Informacionit  Elektronikė (2 vjeēar) 6,03 5.73 6.33 6.03 75
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS  Departamenti i Teknologjisė sė Informacionit  Database dhe Web Design (2 vjeēar) 5,96 6.45 5.47 5.96 70
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS  Departamenti i Teknologjisė sė Informacionit  Program profesional 2- vjeēar "Teknologji e Instalimeve Elektrike" 5,96 5.16 6.77 5.96 70
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANĖS  Departamenti i Teknologjisė sė Informacionit  Program profesional 2- vjeēar "Administrim Zyre" 5,97 6.11 5.82 5.97 50
Akademia "IVODENT" FAKULTETI I TEKNIKAVE DENTARE TEKNIKĖ E LARTĖ DENTARE 6,16 6.78 5.54 6.16 20
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr"  Fakulteti i Filologjisė dhe Edukimit   Gjuhė dhe Letėrsi Angleze 55 7.47 8.77 8.12 50
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr"  Fakulteti i Filologjisė dhe Edukimit   Psikologji Kėshillimi dhe Pedagogji 63 9.01 7.89 8.45 25
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr"  Fakulteti i Filologjisė dhe Edukimit   Teknologji Informacioni dhe Komunikimi 65 9.29 8.38 8.83 30
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr" Fakulteti i Shkencave Humane Drejtėsi 51,73 7.39 7.44 7.41 60
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr" Fakulteti i Shkencave Humane Shkenca Islame 79,77 7.11 7.01 7.06 15
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr" Fakulteti i Shkencave Humane Shkenca Komunikimi 78,37 6.91 6.93 6.92 45
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedėr" Fakulteti i Shkencave Humane Marrėdhėniet Publike dhe Komunikimi Marketingut 80,05 7.15 6.76 6.95 40
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos"  Fakulteti Ekonomik  Menaxhim Biznes 6,18 6.19 6.18 6.18 60
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos"  Fakulteti Ekonomik  Menaxhim Turizmi 6,66 6.76 6.57 6.66 30
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos"  Fakulteti i Shkencave te Aplikuara  Teknikė e Lartė nė Laboratorė Mjekėsorė 6,09 6.58 5.61 6.09 60
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI  Fakulteti Ekonomik  Administrim Biznes 809 8.47 7.71 8.09 100
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI  Fakulteti Ekonomik  Financė Bankė 834 9.08 7.60 8.34 100
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI  Fakulteti i Drejtėsisė  Drejtėsi 801 7.77 8.25 8.01 200
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI Fakulteti i Teknologjise se Informacionit dhe Inovacionit Teknologji Informacioni dhe Inovacioni 700 7.02 6.97 7.00 100
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI Fakulteti i Teknologjise se Informacionit dhe Inovacionit Informatikė Ekonomike 806 9.70 6.42 8.06 100
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Drejtesisė dhe Shkencave Sociale e Politike  Drejtėsi 73,8 8.66 6.09 7.38 45
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Drejtesisė dhe Shkencave Sociale e Politike  Shkenca Politike 64,7 7.07 5.88 6.47 35
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Drejtesisė dhe Shkencave Sociale e Politike  Edukim Fizik e Sporte 49 8.01 6.49 7.25 167
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Drejtesisė dhe Shkencave Sociale e Politike  Program profesional 2-vjeēar "Operator nė Fitness dhe Organizime Eventesh Publike" 42,76 6.27 5.12 5.69 35
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Drejtesisė dhe Shkencave Sociale e Politike  Program profesional 2-vjeēar "Operator dhe Kėshillues nė Pėrkujdesje Shėndetėsore" 58 5.73 5.87 5.80 35
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Financė-Kontabilitet 60,9 5.95 6.23 6.09 45
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Manaxhim Biznesi 74,5 6.05 8.86 7.45 45
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Informatikė e Aplikuar 66,4 6.47 6.81 6.64 45
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Arkitekurė 87,4 9.65 7.83 8.74 20
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Marketing,Publicitet dhe Marrėdhėnie me publikun 79,7 8.02 7.93 7.97 19
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Menaxhim nė Turizėm,Rekreacion dhe Evente 75,7 8.31 6.83 7.57 14
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Program Profesional 2-vjeēar "Teknik nė sistemet dhe Teknologjitė e ndėrtesės" 56,5 5.85 5.45 5.65 35
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Program profesional 2-vjeēar "Operator ne Mikpritje dhe Hotel, Restorant, Katering" 58,4 5.88 5.79 5.84 35
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Program profesional 2-vjeēar "Teknik nė Prodhime Digjitale dhe Software" 55,5 5.35 5.74 5.55 35
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Program profesional 2-vjeēar "Teknikė nė Mekanikė dhe Prodhim tė Automatizuar" 55,9 5.85 5.33 5.59 35
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Program profesional 2-vjeēar "Teknik pėr Paisje Elektronike dhe TIK" 58,5 6.14 5.56 5.85 35
UNIVERSITETI MARIN BARLETI  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonimisė  Shkenca Kompjuterike dhe Elektronike 71 7.71 6.50 7.10 19
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Drejtėsisė  Drejtėsi 6,14 7.49 4.80 6.14 55
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Drejtėsisė  Program Profesional 2 vjeēar Asistent Juridik 5,88 5.83 5.93 5.88 35
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Drejtėsisė  Program Profesional 2-vjeēar "Agjent i pasurive tė paluajtshme" 5,9 5.70 6.11 5.90 35
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqėrore  Menaxhim Biznesi 7,01 7.94 6.09 7.01 30
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqėrore  Financė-Bankė 6,8 6.72 6.87 6.80 25
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqėrore  Program Profesional 2 vjeēar Asistent Administrativ 5,75 6.26 5.24 5.75 35
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqėrore  Program Profesional 2 vjeēar Asistent Social 5,95 5.75 6.16 5.95 20
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  Administrim Biznesi me profile "Menaxhim", "Marketing", "Sipėrmarrje dhe Inovacion" 632 6.66 6.07 6.36 100
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  Informatikė Ekonomike 770,46 8.97 5.70 7.33 50
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  Program Profesional 2-vjeēar "Menaxhim nė Turizėm, Hoteleri dhe Evente" 598 5.02 6.94 5.98 30
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise dhe Arkitektures Arkitekturė me profile "Arkitekt", "Arkitekt Inxhinier","Arkitekt Interier","Arkitekt Restaurues","Bioarkitekt" 677,33 9.06 8.95 9.00 47
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise dhe Arkitektures Program Profesional 2-vjeēar "Graphic Design" 667 6.29 7.06 6.67 25
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise dhe Arkitektures Program Profesional 2-vjeēar "Topografi dhe GIS" 598 5.91 6.05 5.98 10
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise dhe Arkitektures Inxhinieri Elektrike me profile Sitemet e Fuqise,Elektronikė,Komunikime Dixhitale,Kontroll Inxhinierik,Makineri Elektrike 566,73 5.59 6.69 6.14 29
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise Kompjuterike dhe IT Inxhinieri Kompjuteike 723,09 7.89 6.72 7.30 68
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierise Kompjuterike dhe IT Inxhinieri Software 670,71 6.95 7.54 7.24 29
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ"  Fakulteti i Shkencave Ekonomike  Shkenca Ekonomike me profil Administrim Biznesi 7,06 6.86 7.26 7.06 160
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ"  Fakulteti i Shkencave Ekonomike  Shkenca Ekonomike me profil Financė Bankė dhe Kontabilitet 7,54 7.86 7.22 7.54 100
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ"  Fakulteti i Shkencave Ekonomike  Shkenca Ekonomike me profil Biznes dhe Ligj 8,06 8.65 7.46 8.06 30
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ"  Fakulteti i Shkencave Ekonomike  Informatikė Biznesi 7,6 7.28 7.92 7.60 75
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ" Fakulteti i Shkencave Juridike dhe Marrėdhėnie Ndėrkombėtare Marrėdhėnie Ndėrkombėtare dhe Diplomaci 8,29 8.12 8.46 8.29 40
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ" Fakulteti i Shkencave Juridike dhe Marrėdhėnie Ndėrkombėtare Juridik 7,49 7.86 7.11 7.49 105
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ" Fakulteti i Shkencave Psikologjike, Sociale, dhe Politike Shkenca Politike dhe Administrative me profil Shkenca Politike 7,11 6.38 7.84 7.11 40
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ" Fakulteti i Shkencave Psikologjike, Sociale, dhe Politike Shkenca Politike dhe Administrative me profil Administratė Publike  7,24 6.43 8.05 7.24 40
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPĖRISĖ" Fakulteti i Shkencave Psikologjike, Sociale, dhe Politike Studime Psikosociale 6,42 6.38 6.46 6.42 50
KOLEGJI UNIVERSITAR "QIRIAZI" Kolegji profesional i Lartė Program Profesional 2-vjeēar "Teknologji Ushqimore me 3 profile" 5,48 5.49 5.47 5.48 114
KOLEGJI UNIVERSITAR "QIRIAZI" Kolegji profesional i Lartė Program Profesional 2-vjeēar "Teknologji Informacioni nė profile: “Teknologji Informacioni dhe Komunikimi” “Elektronikė” “Web Design”" 5,71 5.89 5.53 5.71 114
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY (TBU)  ADMINISTRIM BIZNESI  Administrim-Biznesi me profil Menaxhim 73,3 8.67 7.76 8.22 25
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY (TBU)  ADMINISTRIM BIZNESI  Administrim-Biznesi me profil Marketing 74,05 8.51 8.03 8.27 25
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY (TBU)  ADMINISTRIM BIZNESI  Administrim-Biznesi me profil  Kontabilitet-Financė 79,6 9.71 7.57 8.64 25
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY (TBU)  E DREJTE BIZNESI  Drejtėsi 55,9 7.22 6.90 7.06 25
UNIVERSITETI ALDENT  Fakulteti i Shkencave Dentare  Teknika Laboratorike Dentare 7719 7.97 7.21 7.59 70
UNIVERSITETI ALDENT  Fakulteti i Shkencave Dentare  Stomatologji 9358,67 9.72 8.12 8.92 100
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Infermieri e Pėrgjithshme 6789 6.73 8.17 7.45 195
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Fizioterapi 7095,83 7.51 7.83 7.67 155
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Teknikė Laboratori Mjekėsor 8058,83 8.41 8.27 8.34 75
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Teknike Teknik Imazherie dhe Radioterapi 7979 8.37 6.28 7.33 45
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekėsore Farmaci 8809 9.45 7.75 8.60 80
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė, Biznesit dhe Zhvillimit FINANCĖ, me profile: Bankė, Kontabilitet, Sigurime, Menaxhim i Organizatave, Informatikė Ekonomike 0 7.59 7.97 7.78 185
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Ekonomisė, Biznesit dhe Zhvillimit MENAXHIM BIZNESI, me profile: Menaxhim i Organizatave, Marketing, Turizėm, Kontabilitet, Informatikė Ekonomike 0 8.48 8.40 8.44 160
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale ARTE PAMORE, me profile: Grafikė-Dizajn, Multimedia, Pikturė, Regji, Trashėgimi Kulturore 0 7.63 7.30 7.47 35
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale KOMUNIKIM, me profile: Marrėdhėnie Publike, Gazetari, Grafikė-Dizajn, Multimedia, Marketing 0 6.80 6.57 6.69 75
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale PSIKOLOGJI, me profile: Shėndet Mendor, Psikologji Edukimi, Marrėdhėnie Publike, Menaxhim i Organizatave, Marketing 0 8.78 6.70 7.74 62
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrėdhėnieve Ndėrkombėtare SHKENCA POLITIKE, me profile: Administratė Publike, Partitė Politike, Sociologji Politike, Gazetari, Studime Europiane 0 7.81 7.21 7.51 62
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrėdhėnieve Ndėrkombėtare MARRĖDHĖNIE NDĖRKOMBĖTARE, me profile: Siguri, Studime Europiane, Administratė Publike, Partitė Politike, Marrėdhėnie Publike 0 8.50 7.43 7.97 40
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrėdhėnieve Ndėrkombėtare JURIDIK I PĖRGJITHSHĖM 0 9.35 8.13 8.74 165
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė, Informatikės dhe Arkitekturės Informatikė Ekonomike me profil Financė dhe Bankė 0 9.78 8.79 9.28 125
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANĖS Fakulteti i Inxhinierisė, Informatikės dhe Arkitekturės Informatikė Ekonomike me profil Menaxhim Biznesi 0 8.78 8.45 8.61 100
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Farmacisė  Farmaci 27,36 10.00 8.24 9.12 50
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Mjekėsisė  Fizioterapi 23,37 8.54 7.03 7.79 55
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Mjekėsisė  Odontoiatri dhe Proteza Dentare 28,47 9.77 9.22 9.49 50
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Mjekėsisė  Mjekėsi 56,01 9.58 8.77 9.17 100
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale  Ekonomi Ndėrmarrjeje 22,62 7.83 7.25 7.54 60
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KĖSHILLIT TĖ MIRĖ"  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara  Arkitekturė 28,2 9.69 9.12 9.40 23
UNIVERSITETI POLIS  Fakulteti Arkitekturė dhe Dizajn  Arkitekturė dhe Dizain Urban 43,2 6.40 5.61 6.00 80
UNIVERSITETI POLIS  Fakulteti Arkitekturė dhe Dizajn  Art dhe Dizajn 28,68 9.99 9.13 9.56 80
UNIVERSITETI POLIS  Fakulteti Arkitekturė dhe Dizajn  Inxhinieri Ndėrtimi 27,57 9.33 9.06 9.19 50
UNIVERSITETI POLIS  Fakulteti Planifikim, Mjedis dhe Menaxhim Urban  Planifikim dhe Menaxhim Urban 27,33 9.56 8.66 9.11 45
UNIVERSITETI POLIS  Fakulteti Planifikim, Mjedis dhe Menaxhim Urban  Studime Mjedisore 18,57 5.88 6.50 6.19 40
UNIVERSITETI POLIS Fakulteti per Kerkim dhe Zhvillim Efiēencė Energjitike ( 2 vjeēar) 17,61 5.97 5.78 5.87 75
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Mjekėsore  Infermieri 6 6.06 6.13 6.10 300
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Mjekėsore  Fizioterapi 6,64 6.76 6.78 6.77 150
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Mjekėsore  Farmaci 7,64 7.74 8.51 8.12 90
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Mjekėsore  Stomatologji 8,35 8.33 8.94 8.64 100
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave Shoqėrore  Shkenca Politike-Administrative 4,83 5.61 6.51 6.06 60
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Financė-Bankė 5,92 6.27 6.16 6.21 90
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Menaxhim Biznesi 6,72 7.81 5.30 6.56 90
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Teknologji Informacioni 7,35 7.67 6.76 7.21 30
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Inxhinieri Kompjuterike 7,78 7.97 8.01 7.99 30
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Inxhinieri Elektronike 7,49 7.71 6.50 7.10 30
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Inxhinieri Mekatronike 6,65 6.70 6.75 6.72 30
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Inxhinieri Elektrike 6,54 7.03 6.49 6.76 30
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Dizajn 8,22 8.79 7.93 8.36 30
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY  Fakulteti i Shkencave tė Aplikuara dhe Ekonomike   Arkitekturė 7,21 7.03 7.75 7.39 25
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Arkitekturės dhe Inxhinierisė Arkitekturė 9,79 9.80 9.78 9.79 64
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Arkitekturės dhe Inxhinierisė Inxhinieri Ndėrtimi 9,36 9.89 8.83 9.36 40
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Arkitekturės dhe Inxhinierisė Inxhinieri Kompjuterike 9,93 10.00 9.86 9.93 100
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Arkitekturės dhe Inxhinierisė Inxhinieri Elektronike dhe Komunikimi Dixhital 9,65 9.53 9.78 9.65 50
UNIVERSITETI EPOKA  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative  Ekonomiks 9,64 9.75 9.54 9.64 42
UNIVERSITETI EPOKA  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative  Financė - Bankė 9,8 9.97 9.62 9.80 80
UNIVERSITETI EPOKA  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative  Administrim Biznesi 9,23 9.82 8.65 9.23 56
UNIVERSITETI EPOKA  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative  Financė - Bankė (shqip) 8,97 9.41 8.54 8.97 46
UNIVERSITETI EPOKA  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative  Marketing Ndėrkombėtar dhe Menaxhim Logjistik 9,47 9.56 9.39 9.47 46
UNIVERSITETI EPOKA  Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative  Informatikė Ekonomike 9,79 9.85 9.74 9.79 80
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Drejtėsisė dhe Shkencave Sociale Shkenca Politike dhe Marrėdhėnie Ndėrkombėtare 9,36 9.62 9.09 9.36 32
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Drejtėsisė dhe Shkencave Sociale Drejtėsi 9,14 9.61 8.67 9.14 52
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Drejtėsisė, Artit dhe Shkencave Sociale  Shkenca Politike dhe Marrėdhėnie Ndėrkombėtare 3984 6.27 6.24 6.25 17
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Drejtėsisė, Artit dhe Shkencave Sociale  Psikologji 3989 8.73 8.68 8.71 12
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Drejtėsisė, Artit dhe Shkencave Sociale  Drejtėsi 3983 7.61 8.14 7.88 18
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  Administrim Biznesi 3967 9.36 7.84 8.60 34
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  “Administrim Biznesi” me profil “Kontabilitet” 3993 6.96 6.79 6.87 8
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  Administrim Biznesi me profil "Financė" 3964 8.35 7.80 8.08 37
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  “Administrim Biznesi” me profil  “Marketing” 3992 8.91 7.56 8.23 9
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  “Administrim Biznesi” me profil  “Menaxhim” 3990 9.35 8.14 8.75 11
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA  Fakulteti i Ekonomisė  “Administrim Biznesi” me profil  “Ekonomiks” 3991 6.96 6.79 6.87 10
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Informatikės Shkenca Kompjuterike 3952 9.77 9.21 9.49 49
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Informatikės Sistemet e Informacionit 3992 9.84 9.35 9.59 10